3500kr
Smart köksblandare med funktioner för diskmaskinsavstängning och energi- och vattenspar.

Installation och montering av den populära köksblandaren ”Nautic” med hög pip från Gustavsberg. Blandaren har inbyggda funktioner för att spara både vatten och energi, detta genom justerbart komfortflöde och konforttemperatur. Den har även uttag för bänkdiskmaskin i ryggen.

Paketerbjudandet avser monterat och klart på befintlig bas, det vill säga att inga rör eller liknande behövs dras om.

För att beställa detta erbjudande krävs utöver standardvillkoren att den befintliga blandaren som ska bytas ut är av ”etthålstyp”.

Läs mer om köksblandaren ”Nautic” från Gustavsberg här.

Priserna till våra erbjudanden är alltid satta så att jobbet blir just ”installerat och klart”. Med detta menas att priserna inkluderar moms och att ROT-avdrag är inräknat. Ett villkor för att priserna ska gälla är att jobbet inte kräver merarbete, exempelvis i form av elinstallation eller ombyggnad av väggar och tak. Erbjudandena kräver också att det finns fungerande vattenavstängning och att installationen utförs inom en 3 mils radie av vårt kontor.

Beställ erbjudande här eller ring: 036-36 65 10

Fyll gärna i fälten nedan då det förenklar för ROT-avdrag, både för oss och er. Fältet "Bostadsrätts org.nr" är endast relevant i fall du bor i en bostadsrätt.


Beställ så hör vi av oss!