Swea köksställsblandare från Oras.
3500kr
Swea köksblandare från Oras med svängbar utloppspip.

Swea Köksblandare från Oras har en svängbar utloppspip som är förinställd på 120° (kan begränsas till 0° eller 60°) och en strålsamlare. Köksblandaren har inbyggda spärrar för begränsningar av temperatur och flöde. Energiklass C.

Paketerbjudandet avser monterat och klart på befintlig bas, det vill säga att inga rör eller liknande behövs dras om.

För att beställa detta erbjudande krävs utöver standardvillkoren att den befintliga blandaren som ska bytas ut är av ”etthålstyp”.

Läs mer om köksblandaren ”Swea” från Oras här.

Priserna till våra erbjudanden är alltid satta så att jobbet blir just ”installerat och klart”. Med detta menas att priserna inkluderar moms och att ROT-avdrag är inräknat. Ett villkor för att priserna ska gälla är att jobbet inte kräver merarbete, exempelvis i form av elinstallation eller ombyggnad av väggar och tak. Erbjudandena kräver också att det finns fungerande vattenavstängning och att installationen utförs inom en 3 mils radie av vårt kontor.

Beställ erbjudande här eller ring: 036-36 65 10

    Fyll gärna i fälten nedan då det förenklar för ROT-avdrag, både för oss och er. Fältet "Bostadsrätts org.nr" är endast relevant i fall du bor i en bostadsrätt.

    Jag samtycker till att Jönköpings Rörtjänst behandlar mina personuppgifter enligt rådande lagstiftning för att kunna kontakta mig. Dina kontaktuppgifter kommer raderas av Jönköpings rörtjänst efter att uppdraget är uppfyllt.


    Beställ så hör vi av oss!