Ifö spira toalett monterad i badrum
5500kr
Städvänlig WC-stol utan spolkant.

WC-stolen Spira från Ifö är helt utan spolkant vilket motverkar bakterier och smuts och gör WC-stolen mer lättstädad och hygienisk. Stolen levereras med hel cisternkåpa med en separat innercistern som motverkar kondens på kåpan och gör stolen tystare vid återfyllning. Fresh WC som underlättar rengöringen och ger en frisk doft är standard och tabletten stoppas i vid spolknappen. Sitthöjden utan sits är 42 cm och spolknappen är i blank krom.

Paketerbjudandet avser monterat och klart på befintlig bas, det vill säga att inga rör eller liknande behövs dras om.

För att beställa detta erbjudande krävs utöver standardvillkoren att den befintliga WC-stolen som ska bytas är av standardmodell.

Läs mer om WC-stolen ”Spira” här.

Priserna till våra erbjudanden är alltid satta så att jobbet blir just ”installerat och klart”. Med detta menas att priserna inkluderar moms och att ROT-avdrag är inräknat. Ett villkor för att priserna ska gälla är att jobbet inte kräver merarbete, exempelvis i form av elinstallation eller ombyggnad av väggar och tak. Erbjudandena kräver också att det finns fungerande vattenavstängning och att installationen utförs inom en 3 mils radie av vårt kontor.

 

Beställ erbjudande här eller ring: 036-36 65 10

    Fyll gärna i fälten nedan då det förenklar för ROT-avdrag, både för oss och er. Fältet "Bostadsrätts org.nr" är endast relevant i fall du bor i en bostadsrätt.

    Jag samtycker till att Jönköpings Rörtjänst behandlar mina personuppgifter enligt rådande lagstiftning för att kunna kontakta mig. Dina kontaktuppgifter kommer raderas av Jönköpings rörtjänst efter att uppdraget är uppfyllt.


    Beställ så hör vi av oss!