Oras Optima Rain Shower
7500kr
Användarvänligt takduschset från Oras

Ett användarvänligt takduschset från Oras av den uppskattade Rain Shower typen levereras med enkla vred för temperaturbegränsning och kontroll för Ecoflöde. Både handduschen och takduschen är enkla att rengöra tack vare sina antikalk-munstycken och handduschen har ett Ecoflöde med flera stråltyper för en komfortabel duschupplevelse.

Paketerbjudandet avser monterat och klart på befintlig bas, det vill säga att inga rör eller liknande behövs dras om.

För att beställa detta erbjudande krävs utöver standardvillkoren att den befintliga blandaren som ska bytas ut är av standardtyp.

Läs mer om Oras Optima Rain Shower här.

Priserna till våra erbjudanden är alltid satta så att jobbet blir just ”installerat och klart”. Med detta menas att priserna inkluderar moms och att ROT-avdrag är inräknat. Ett villkor för att priserna ska gälla är att jobbet inte kräver merarbete, exempelvis i form av elinstallation eller ombyggnad av väggar och tak. Erbjudandena kräver också att det finns fungerande vattenavstängning och att installationen utförs inom en 3 mils radie av vårt kontor.

Beställ erbjudande här eller ring: 036-36 65 10

    Fyll gärna i fälten nedan då det förenklar för ROT-avdrag, både för oss och er. Fältet "Bostadsrätts org.nr" är endast relevant i fall du bor i en bostadsrätt.

    Jag samtycker till att Jönköpings Rörtjänst behandlar mina personuppgifter enligt rådande lagstiftning för att kunna kontakta mig. Dina kontaktuppgifter kommer raderas av Jönköpings rörtjänst efter att uppdraget är uppfyllt.


    Beställ så hör vi av oss!